Tytan tetőtömítők

A Tytan Professional Tetőtömítő egy általános felhasználásra tervezett UV álló, bitumenes-kaucsuk alapú termék. Teljes kötés után egy vízálló, stabil és szoros tömítést alkot. Fémlemezekhez, fa, karton, egyéb bitumenes felületekhez, fémhez, betonhoz kitűnően tapad.

 

A tytan bitumenes tetőtömítő felhasználása sokrétű, olyan anyagokhoz, felületekhez is jól tapad, ami más tömítőanyaggal nem érhető el. Ez a bitumenes tömítő alkalmas záró lemez tömítésére, esővízcsatorna alatti sáv, tűzfal vízálló csatlakozásának kialakítására, tetőgerincek, kémény és szellőzőcsövek, tűzfal és lemezelt tetővégek kötési munkálataira, tetőablak csomópontok vízálló csatlakozására.

 

Továbbá kitűnő tetőfedő anyagok között lévő fuga tömítésére,  bitumenes héjalás, cserép, azbeszt lemez, bádoglemez csomópontokhoz. A fent említett tető ls egyéb épített szerkezetek csatlakozásánál építés utáni, utólagos szivárgások kizárására. A bitumenes tetőtömítő lapvetően használható még nedvességtaszító falak szigetelésének készítésekor,alaptest és a felmenő falszerkezet csatlakozásánál vagy pince és földszinti fal között. A tytan bitumenes tömítő gyengén tapad viszont márványhoz, vakolathoz, homokkőhöz, gránithoz.

Tytan fémtető tömítő

Alapanyaga bitumenes gyanta aluminium pigmentekkel. UV álló tömítőanyag, ami rendkívül jól ellenáll az időjárás viszontagságainak. Kifejezetten fém tetőszerkezetekhez lett kifejlesztve. A bitumenes fémtető tömítő felhasználható fémlemezek illesztéseihez és olyan csomópontjaihoz ahol más strukturális elemmel találkoznak. Fém tetőhéjazatok repedéseinek és más elemek illesztéseinek javításához, tömítéséhez. Ereszcsatornák, ereszek, kéményáttörések bádogozásához és azok illesztéseinek tömítéséhez.

Esztétikusan felhasználható fémlemezek közötti tömítésekhez ezüstös struktúrája végett. Ellenáll az öregedésnek, köszönhetően az alumínium pigmenteknek. Kiválóan tapad a nedves a száraz és nedves felületeken egyaránt Használható bitumenes anyagoknál is Tartós és vízzáró tömítés A szélsőséges hőmérsékletet jól tűri valamint a polisztirol elemekre sincs káros hatással. 

Tytan Aquafill

Egykomponensű univerzális tetőtömítő, ami a legtöbb felülethez kitűnően tapad. Porózus felületre azonban kevésbé ajánlott. Bitumenes felületekre is akólkalmazható, penész és baktériummal szemben ellenálló. Az általános alkalmazása Tetőablakok, kémények, bádogszigetelések peremének és egyéb tetőkön lévő csatlakozások tömítéséhez, kezeléséhez. Tartósan víz alatt levő szerkezetek tömítési feladataihoz. Tetőlemezek, hideg bitumenes membránok ragasztásához. Hullám és trapéz profilú fémlemezek tömítéséhez. Mozgó hézagok tömítése legfeljebb 10%-ig. Tetőkön és csatornákon lévő szivárgások gyors javítása, erős esőzés alatt is. Látszó felületeken való alkalmazásának nagy előnye, hogy többféle színben elérhető: transzparens, fehér, szürke, piros, barna, fekete, tégla.

Tytan X-trém tetőtömítő

Kaucsuk alapú tetőtömítő univerzális tetőtermék, ami széles körű tömítési feladatokat hivatott ellátni. A legtöbb porózus és nem porózus felületekhez kitűnően tapad, akár betonhoz, vakolathoz, fémekhez vagy akár műanyagokhoz. Sima és nedves felületeken is használható, tetők, hajók javításához is alkalmazható. Vegyi anyagoknak, gombáknak is ellenáll. Szálerősített struktúrájából eredően rugalmas tömítő felületet hoz létre. Felhordása nedves, havas felületeken is történhet, nagyfokú öregedésállóság jellemzi. Alkalmazhatósága az összes termék közül a legszélesebb körű. Felhasználható tartós vízzáróságot megkövetelő területeken.

Education Template